Zodra we nieuws hebben of in de media

staan, verschijnt het bericht op deze pagina.

1 juli 2020

Afscheid bestuurslid/secretaris Lien Daams

Beste lezer,

Met heel veel plezier en voldoening heb ik in de afgelopen jaren Stichting RISE samen met Janine, en de laatste maanden met Liane erbij, vorm en inhoud gegeven.
Door persoonlijke vreugdevolle veranderde omstandigheden heb ik helaas moeten beslissen om mijn taken als bestuurslid van Stichting RISE neer te leggen.  In de afgelopen maanden zijn mijn werkzaamheden voor mijn eigen praktijk enorm uitgebreid. Hierdoor is het voor mij niet langer haalbaar om mijn functie binnen het bestuur voor Stichting RISE uit te blijven voeren zoals ik dit altijd deed. Het lukt mij niet meer om bestuurstaken en mijn werkzaamheden met elkaar te verenigen en daarmee doe ik Stichting RISE, naar mijn maatstaven, te kort.
Daarom leg ik per 1 juli 2020 al mijn bestuurlijke taken voor Stichting RISE neer.
Ik ben als mede oprichtster en secretaris altijd met hart en ziel voor Stichting RISE actief geweest.
De “And Still I RISE Weekenden” voor vrouwen en mannen waren daarin hoogtepunten voor mij.
Ik spreek dan ook de wens uit, op een later moment dergelijke activiteiten voor Stichting RISE te kunnen blijven organiseren.
Het werk en dan vooral het contact met “de doelgroep” gaan mij onveranderd bijzonder aan het hart.
Stichting RISE houdt dan ook voor mij een bijzondere plek.
Ook langs deze weg wil ik Janine en Liane bedanken voor de samenwerking en wens hen alle succes toe voor de toekomst.

Met hartelijke groet,
Lien

31 december 2019

Nieuwjaarswens

Dat je in 2020 ten volle mag leven,

hopen, willen, dromen, wensen.

Wij houden een korte winterstop.

In de Nieuwsbrief 2019 kun je lezen

wat we afgelopen jaar gedaan hebben.

Goede jaarwisseling

en tot volgend jaar,

Stichting RISE

Daisies