Neem gerust contact met ons op via:

RISE_def_items_Facebook_blauw.png
RISE_def_items_linkedin_blauw.png

Houd deze pagina in de gaten.

Hier vind je onze geplande activiteiten.

© Esther Gebuis

november

© Esther Gebuis

Lezing Griet Op de Beeck

"Uw leven is van u"

Deze lezing is bedoeld voor lotgenoten, hun naasten, professionals en andere geïnteresseerden. Kortom, iedereen die het werk van Griet Op de Beeck een warm hart toedraagt, is van harte welkom!

Zondag 24 november 2019 van 13.15-16.30 uur

De laatste dag van de Week tegen Kindermishandeling 2019

Theater- / Griffioenzaal
Cultuurcentrum Griffioen
Vrije Universiteit Amsterdam
Uilenstede 106
1183 AM Amstelveen

• De zaalcapaciteit van de Theater- / Griffioenzaal bedraagt 250 zitplaatsen;

• Bereikbaarheid OV: Tram 5 vanaf station Amsterdam Zuid (uitstappen bij halte Uilenstede); Station Amsterdam Zuid is vanaf Amsterdam CS ook goed bereikbaar met metrolijn 52 (Noord / Zuidlijn);

• Parkeren is op Uilenstede rondom het Cultuurcentrum Griffioen overal mogelijk en gratis, maar neem voldoende tijd om een plekje te vinden;

• De locatie is goed toegankelijk voor mensen die minder valide zijn.

13.15 uur   Inloop
14.00 uur  Lezing Griet Op de Beeck
15.00 uur  Gesprek met Griet Op de Beeck / Vragen uit de zaal
15.30 uur  Signeren van boeken door Griet Op de Beeck én borrel
16.30 uur  Afsluiting

€ 5,00

Bij de prijs is een kopje koffie / thee bij binnenkomst en een drankje na afloop inbegrepen.

Na de lezing is er tegen contante betaling de mogelijkheid om boeken van Griet Op de Beeck aan te schaffen.

Stuur een e-mail naar info@stichtingrise.nl vóór vrijdag 22 november 2019.

Vermeld in de e-mail: voor- en achterna(a)m(en) van de perso(o)n(en) die word(t)(en) aangemeld mét e-mailadres(sen).

Maak de kosten over naar rekening: IBAN NL97 TRIO 0338 7025 04 t.n.v. Stichting RISE o.v.v. ‘Lezing Griet Op de Beeck’ en voor- en achterna(a)m(en) van de perso(o)n(en) die word(t)(en) aangemeld.

Aanmelding is op volgorde van binnenkomst en is pas definitief als de betaling is ontvangen.

Na overmaking van de kosten, ontvangen alle personen die zijn aangemeld een e-mail ter bevestiging van inschrijving.